23.6.2012

Baarikalusteet ovat sisustamisen uusin tuulahdus

Oletko miettinyt jo pitkään miten käyttäisit hyödyksesi sen tyhjän tilan keittiön tai olohuoneen nurkassa. Tuon tilan, johon ei juurikaan sovi mitään hyllykköä, mutta johon olisi kiva saada muutakin kuin vanhan kissavainaan muotokuva.

Ratkaisu on helpompi kuin aluksi ajattelet: Baarikalusteet.

Ne soveltuvat oivallisesti niin ulkotiloihin kuin sisällekin. Riittävän korkea ja kapea pöytä, jonka molemmille puolille aseteltuna yksi tai kaksi (yhteensä siis 2-4) baarijakkaraa. Jakkarat voivat olla lähes minkälaiset tahansa, ideana on vain, että ne ovat korkeat.

Baarikalusteiden käyttö sisustuksessa soveltuu etenkin nuorekkaaseen ja moderniin sisustustyyliin. Kliinit pinnat ja yksinkertaiset värivaihtelut saavat hyvin tukea simppeleistä muodoista ja baarikalustamisen näennäisestä yksinkertaisuudesta. Korkeat huonekalut luovat erilaisen tunnelman kuin pieni kahvipöytä metrin tasossa. Etenkin mustavalkoiseen sisustukseen sopii hyvin läpinäkyvät tuolit metallijalalla. Mikäli kaipaat pientä väriläiskää muuten kaksiväriseen huoneeseen, voi punaisen baarijakkaran avulla luoda kontrastia kokonaisuuteen.

Hintatasoltaan baarijakkarat ja baarituolit pyörivät noin 50 eurosta pariin sataan euroon. Paketin, jossa on korkea tuoli ja kaksi jakkaraa, voi parhaimmillaan saada jopa alle pariinsataan euroon.

Jakkaroita ja tuoleja myydään nykyään useimmissa tavallisissa huonekalukaupoissa. Hintavertailukin on helppoa Internetin aikakaudella, joten sinun ei tarvitse tingata laadusta, vaikka haluaisitkin päästä halvemmalla.

Voit tietysti tilata baarikalusteet myös esim. Stentradelta http://www.stentrade.com/tuotteet?id=4 joka myymisen lisäksi myös vuokraa kalusteita. Jos tarpeesi on lyhytaikainen, esim. vain juhlien tai viikonlopun ajan, voi vuokraaminen olla helpompi ja varmasti edullisempi ratkaisu.