6.5.2013

Kuvapläjäystä inspiroimaan talohaaveita

Uutta taloa rakentaessa on mahdollisuus toteuttaa kaikki haaveet. Kyllä, budjetti ja kantavat tukiseinät sekä arkkitehdin mielipiteet viitoittavat tietä, mutta ainakin periaatteessa sinulla on mahdollisuus toteuttaa haaveesi huoneiden koosta, malleista, materiaaleista ja pihan suunnittelusta.

Vanhan rakennuksen remontointi antaa myös paljon vapauksia pinta materiaalien suhteen. Myös väliseiniä voidaan purkaa tarvittaessa, mikäli ne eivät ole juuri niitä kantavia seiniä. 

Tässä kuvapläjäystä inspiraatioksi. ehkä innostut jostakin muodosta, väristä tai materiaalista.




Lisäksi inspiraatiota sisustukseen ja kyökin puolelle. Vinkkinä tarpeeksi säilytystilaa ja tarpeeksi tilaa liikkua, kääntyillä ja  kyykistellä! Muuten turhaudut kokkaillessasi kun muut perheen jäsenet kulkevat ohitsesi.



Ja kylpyhuoneen keitaaksi muuttamiseksi. Erityisesti pienet esteettiset elementit nostavat kylppärisi potenssiin kaksi. Materiaalivalinnat ja laatu on tärkeää. Väreinä toimivat parhaiten klassiset valkoisen ja harmaan sävyt, sekä musta pienissä määrin. Näin et myöskään kyllästy helposti ja jos myyt asunnon, siitä kiinnostutaan paremmin kuin keltalaattaisesta kylpyhuoneesta.