11.6.2012

Näyttelykalusteet kuntoon

Kun on aika esitellä tuotteita ja tehdä kauppaa ison maailman malliin, tarvitaan erityisosaamista rakentamisen yksittäiseltä alalta - nimittäin näyttelyrakentamisen alalta. Näyttelyyn tai messuihin valmistautuminen on työntäyteistä puuhaa, ja jokainen yritys haluaa messunäkyvyydestään kaiken irti. Jos omaan messurakentamiseen ei ole riittävää osaamista, on parempi hankkia tarpeellinen osaaminen ulkopuoliselta yritykseltä kuin jäädä tuleen makaamaan ja menettää hyvä mahdollisuus asiakkaiden hankkimiseen.

Valmistautumisaika messuihin on usein lyhyt, joten aikaa ei kannata tuhlata. Messurakenteet kannattaa valmistaa erittäin kevyistä, mutta kestävistä elementeistä, jotka saa nopeasti paikalleen ja kiinnitettyä tukevasti. Kun perusrakenteet on kunnossa nopeasti, voi yrityksesi keskittyä olennaiseen eli myyvän ulkoasun ja sisustuksen luomiseen.

Myöhemmin kun messut ovat ohi ja on aika viedä näyttelykalusteet pois, on kevyiden tukirakenteiden ja seinien poistaminen yhtä helppoa kuin niiden kasaaminenkin. Ammattitaitoiselta yritykseltä saat palveluna niin rakenteiden vuokrausta kuin asennustakin.

Suosittelemmekin vakaasti harkitsemaan ammattimaisen näyttelykalusteiden toimittajan hankkimista.

Lähde: http://www.prafit.fi/nayttelykalusteet.html